Γιατί να βάλετε κάγκελα ασφαλείας

Ζούμε σε μια κοινωνία που δυστυχώς η εγκληματικότητα αυξάνεται. Πολλά είναι τα περιστατικά των διαρρήξεων που ακούμε καθημερινά ότι γίνονται. Αυτό είναι ένα γεγονός που μας κάνει να φοβόμαστε για την ασφάλεια του σπιτιού μας.Μήπως είμαστε τα επόμενα θύματα. Ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτούμε είναι η πρόληψη. Πως; Με το να τοποθετήσουμε μηχανισμούς που θα αποτρέψουν κάθε είδος κακόβουλης ενέργειας.

Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι να τοποθετήσουμε κάγκελα ασφαλείας στις πιθανές διόδους του σπιτιού.Τα κάγκελα ασφαλείας είναι κατασκευασμένα από υψίστης ασφάλειας υλικά, κάτι το οποίο κάνει τα κάγκελα ανθεκτικά σε επιθέσεις. Αποτελούν ένα φυσικό αποτρεπτικό εμπόδιο για υποψήφιους διαρρήκτες σε αντίθεση με τα συστήματα ασφαλείας όπως οι κάμερες ή ο συναγερμός που μας ειδοποιούν όταν ήδη έχει γίνει η διάρρηξη.

Σταθερά ή πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας;

Υπάρχει η επιλογή είτε ενιαίων σταθερών κάγκελων ασφαλείας είτε πτυσσόμενων. Τα πτυσσόμενα μη νομίζετε ότι υστερούν καθόλου σε ασφάλεια. Στερεώνονται μέσα στο τοίχο και σφραγίζουν με κλειδαριές ασφαλείας. Η διαφορά μεταξύ των πτυσσόμενων και των σταθερών κάγκελων έγκειται στην πρακτικότητα. Τα πτυσσόμενα εξοικονομούν χώρο και μπορούν να τοποθετηθούν και στις πόρτες εισόδου.Σε αντίθεση εταιρείας σταθερά που λόγω ακριβώς αυτής της ιδιότητας όπως λέει και το όνομα τους δεν μετακινούνται οπότε δε μπορούν να μπουν σε διόδους που χρησιμοποιούμε όπως τις πόρτες ή της μπαλκονόπορτες.

Τόσο τα πτυσσόμενα όσο και τα σταθερά είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Μπορείτε να τα βάψετε σε όποιο χρώμα επιθυμείτε και η συντήρηση τους είναι ιδιαίτερα εύκολη. Η τιμή τους είναι ιδιαίτερα οικονομική αλλά εξαρτάται και από το τι είδους κάγκελα και τι διαστάσεις θα επιλέξετε. Παραδείγματος χάρη υπάρχουν κάγκελα με βαφή που σας παρέχει προστασία από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

Κατασκευάζονται κατά παραγγελία στις διαστάσεις που επιθυμείτε.Τα πτυσσόμενα διαθέτουν επιπλέον κλειδαριές ασφαλείας. Η τοποθέτηση τους γίνεται από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Τύποι κάγκελων ασφαλείας

  • βαρέως τύπου: με 3 σειρές μεγάλα ελάσματα χιαστά πάχους 3mm
  • ελαφρύ τύπου: με 2 σειρές κοντά ελάσματα χιαστά πάχους 3mm

Κάποιες χρήσιμες συμβουλές

Αν το κύριο μέλημα σας είναι η υψηλή προστασία σας επιλέξτε κάγκελα ασφαλείας από χάλυβα. Κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά είναι ένα υλικό μεγάλης αντοχής. Όχι ότι τα υπόλοιπα είδη κάγκελων ασφαλείας υστερούν σε προστασία, απλά όταν είναι κατασκευασμένα από χάλυβα είναι ακόμα πιο ανθεκτικά.

Επενδύστε σε μια κλειδαριά υψίστης ασφαλείας για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αφήστε τη τελευταία πινελιά της εγκατάστασης στο έμπειρο προσωπικό μας για μια γερή απαραβίαστη κατασκευή.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top