Πώς θα κάνετε το σπίτι σας φρούριο ασφαλείας

Αν φοβάστε για την ασφάλεια σας. Ζείτε μονίμως με το άγχος μιας διάρρηξης. Η λύση για να προστατευτείτε είναι να μετατρέψετε το σπίτι σας σε φρούριο ασφαλείας. Ανάλογα με την οικία σας και τις ανάγκες σας υπάρχουν οι κατάλληλες λύσεις για εσάς.

πόρτα ασφαλείας

Αν μένετε σε μονοκατοικία. Για μέγιστη ασφάλεια σκεφθείτε να τοποθετήσετε πόρτα ασφαλείας. Οι πόρτες ασφαλείας κατασκευάζονται από βαριά υλικά, κάτι το οποίο κάνει το σπίτι σας απροσπέλαστο. Υπάρχουν πολλές μοντέρνες επιλογές, μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια. Οι πόρτες ασφαλείας όχι μόνο σας παρέχουν ασφάλεια αλλά και στυλ στην οικία σας.

κάγκελα ασφαλείας – ειδικές κατασκευές στο μπαλκόνι

Επιπλέον πέρα από πόρτα ασφαλείας, η οποία θωρακίζει την είσοδο σας, θα πρέπει να φροντίσετε και τις υπόλοιπες πιθανές διόδους. Αν έχετε πίσω πόρτα θα πρέπει να αντικατασταθεί και αυτή από πόρτα ασφαλείας. Ενώ στα παράθυρα μπορείτε να τοποθετήσετε κάγκελα ασφαλείας για αποτρέψετε οποιαδήποτε πιθανότητα κακόβουλης ενέργειας.Τα κάγκελα αυτά είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να είναι ανθεκτικά σε κάθε ενέργεια. Αν σας προβληματίζει ότι αν τοποθετήσετε κάγκελα στα παράθυρα δε θα έχετε αρκετό φως στην οικία ή ότι θα αισθάνεστε εγκλωβισμένοι υπάρχει η λύση αντί τη τοποθέτηση απλών κάγκελων να βάλετε πτυσσόμενα. Τα πτυσσόμενα κάγκελα μπορείτε να τα ανεβοκατεβάζετε όποτε θέλετε. Παραδείγματος χάρη την ημέρα μπορείτε να τα μαζεύετε και τη νύχτα να τα κατεβάζετε για να προστατεύεστε.

Αν έχετε χαμηλό μπαλκόνι, κοντά στο δρόμο επιβάλλεται να γίνει τοποθέτηση είτε πτυσσόμενων κάγκελων είτε ειδικής κατασκευής αλουμινίου που θα καλύπτει όλο το μπαλκόνι.

πόρτα ασφαλείας εισόδου στη πολυκατοικία

Αν μένετε σε πολυκατοικία εκτός του ότι τα διαμερίσματα του πρώτου ορόφου πρέπει να τοποθετήσουν κάγκελα ή ειδική κατασκευή όπως είπαμε παραπάνω, θα πρέπει να αντικατασταθεί η κεντρική πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας με μία θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Η πόρτα ασφαλείας εισόδου πολυκατοικίας εκτός του ότι είναι θωρακισμένες έχουν ειδική κλειδαριά νέας τεχνολογίας με την οποία κλειδώνει και ξεκλειδώνει αυτόματα κάθε φορά που εισέρχεται ή φεύγει κάποιος ένοικος ή επισκέπτης.

εσωτερικές πόρτες

Εσωτερικά της οικίας μπορείτε να τοποθετήσετε μοντέρνες εσωτερικές πόρτες με καλή ηχομόνωση, ωραία αισθητική και προστασία για παν ενδεχόμενο. Ενώ, αν έχετε αντικείμενα αξίας, όπως κοσμήματα ή συνηθίζετε να έχετε μεγάλο ποσό σε μετρητά στο σπίτι θα ήταν καλό να τοποθετήσετε ένα χρηματοκιβώτιο σε μη ορατό σημείο, όπως χαμηλά στην ντουλάπα ή σε ένα σημείο στο τοίχο.

σύγχρονα συστήματα ασφαλείας

Τέλος ιδανικά μπορείτε να τοποθετήσετε έναν τελευταίας τεχνολογίας συναγερμό και κάμερες ασφαλείας για να έχετε πάντα τον έλεγχο του σπιτιού σας. Σας προστατεύει με πολλούς τρόπους.Ενώ είστε μέσα στο σπίτι, μπορείτε να παρακολουθείτε το ποιος σας επισκέπτεται.Το βράδυ αν γίνει κάποια προσπάθεια διάρρηξης την ανιχνεύει και σας ειδοποιεί. Όταν είστε εκτός σπιτιού, μέσω εφαρμογής μπορείτε να ελέγχετε απομακρυσμένα το εσωτερικό και εξωτερικό της οικίας. Ενώ αν γίνει κάποια κακόβουλη επίθεση ειδοποιεί εσάς και την ασφάλεια σας.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε σύμφωνα με τα παραπάνω υπάρχουν πάμπολλες επιλογές για να αισθανθείτε ασφαλείς! Απευθυνθείτε άμεσα στην εταιρία μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα ελέγξει το χώρο και τις ανάγκες σας ώστε να τοποθετήσετε τα κατάλληλα προϊόντα για να κάνετε την οικία σας φρούριο ασφαλείας!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top