ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Τη σήμερον ημέρα η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη. Πόσες φορές έχετε ακούσει στις ειδήσεις για διαρρήξεις ή έχετε ακούσει από γνωστούς σας να έχουν πέσει θύματα διάρρηξης; Στις πολυκατοικίες μάλιστα κλειδώνουν από νωρίς το βράδυ την πόρτα εισόδου φοβούμενοι μήπως δεχτούν κάποια εισβολή. Σε μια πολυκατοικία η πόρτα εισόδου είναι το σημαντικότερο πράγμα. Προκειμένου να κοιμάστε ήσυχοι, να νιώθετε και να είστε ασφαλείς επιβάλλεται να επενδύσετε σε μια καλής ποιότητας πόρτα ασφαλείας.
Η πόρτα ασφαλείας είναι κατασκευασμένη από στιβαρά υψίστης ασφάλειας υλικά. Αποτελείται από μεταλλικό σώμα και μεταλλική κάσα. Στοιχεία που σας παρέχουν την απαιτούμενη προστασία ώστε να είστε απόλυτα ασφαλείς.
Για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια η καλύτερη επιλογή που έχετε να κάνετε είναι μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας έχουν έναν πρώτης ποιότητας τύπο θωράκισης και μιας τελευταίας τεχνολογίας κλειδαριά, πράγματα που κάνουν τη πόρτα απροσπέλαστη σε κάθε είδους εισβολή.

Πόρτες Εισόδου Πολυκατοικίας
από 700€

Θωράκιση

Μία θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας κατασκευάζεται από σκληρά, βαριά, ανθεκτικά υλικά ώστε να σας προστατεύει από κάθε κίνδυνο. Εσωτερικά αποτελείται από μεταλλικό σώμα και μεταλλική κάσα. Εξωτερικά αυτών των στοιχείων γίνεται επίστρωση υλικών ώστε να αποκτήσει  η πόρτα την επιθυμητή εξωτερική εμφάνιση. Σε χρώμα και σχέδιο. Γιατί στόχος μας δεν είναι μόνο η προστασία σας αλλά και η υψηλή αισθητική του κτιρίου σας.

Κλειδαριές εισόδου πολυκατοικίας

Το κορυφαίο χαρακτηριστικό που έχουν οι θωρακισμένες πόρτες υψηλής προστασίας είναι η μοναδική τεχνολογία κλειδαριάς που διαθέτουν.Τεχνολογία με την οποία κάθε ένοικος της πολυκατοικίας μπορεί να ξεκλειδώνει αυτόματα από το διαμέρισμα του τη πόρτα. Ύστερα να εισέρχεται στη πολυκατοικία ο επισκέπτης του και έπειτα να τη κλειδώνει με αυτόματο τρόπο χωρίς να χρειαστεί να κατέβει στην είσοδο.Στοιχείο που αυξάνει το βαθμό ασφάλειάς σας και μάλιστα για ολόκληρο το 24ωρο. Ποτέ πια δε θα νιώσετε φόβο. Συγκεκριμένα η κλειδαριά προσφέρει:

Scroll to Top